Rakvere teater naasis spartakiaadilt teise kohaga

Copy
Rakvere teatri võistkond tuli Eesti teatrite spartakiaadil hõbedale.
Rakvere teatri võistkond tuli Eesti teatrite spartakiaadil hõbedale. Foto: Rakvere Teater

Rakvere teater saavutas traditsioonilisel Eesti teatrite spartakiaadil teise koha. Napilt jäädi alla rahvusooperile Estonia.

Läänemaal Tuksi tervise- ja spordikeskuses toimus 2. ja 3. juunil traditsiooniline Eesti teatrite spartakiaad, mida seekord korraldas Eesti Noorsooteater.

Kahe päeva jooksul võttis pea 300 osalejat kümnest teatrist mõõtu väga erinevatel aladel: korvpallis, võrkpallis ja jalgpallis, lauatennises, noolemängus ja mälumängus, sangpommi tõstmises, kettagolfis ja DJ-võistluses.

Rakvere teater tuli koju auväärse teise kohaga. Spartakiaadi võitis Estonia ning kolmanda koha pälvis Tallinna Linnateater.

Individuaalsetel aladel tuli Rakvere teatrile võit nii naiste kui ka meeste sangpommitõstes: võidukad olid Tuuli Maarja Möller ja Elar Vahter. Teatejooksus, kus võistkonnas olid Tuuli Maarja Möller, Laura Niils, Andres Raja, Grete Alavere ja Johannes Richard Sepping, saavutati teine koht. Võrkpallis pälviti kolmas koht, mängisid Laura Niils, Merli Matti, Anne Komp, Märten Matsu ja Velvo Väli. 

Tagasi üles