Athenalaste näitus pillub värve ja loomisrõõmu

Copy
Athena Maja huvikooli õpilastööde aastanäitus pakub elevust ja põnevust nii kooliperele kui ka kõigile kunstisõpradele.
Athena Maja huvikooli õpilastööde aastanäitus pakub elevust ja põnevust nii kooliperele kui ka kõigile kunstisõpradele. Foto: Marianne Loorents

Athena Maja huvikooli värvikas ja kohati ahhetama panev aastanäitus, mida saab vaadata vaid selle nädala jooksul, toob vaatajate ette kunsti- ja tehnoloogialembeste noorte loomingu maalidest mehhatroonikaseadmeteni, kelmikast keraamikast viimistletud väitsedeni, animatsioonist rääkimata.

Näitusel sõidab rong ja vilguvad majakad, hüppavad lastelaulust «Hiir hüppas» tuntud tegelased, keerlevad-tiirlevad vurrid. Algajad athenalased võivad uhkust tunda toredate plastiliinist taieste üle, aastaid loojaoskuste lihvimisele pühendunute käte alt on tulnud toekamaid ja hapramaid keraamilisi anumaid. Maalide erksates värvides või hillitsetud koloriidis avaldub noorte loojate ergas isikupära.

Athena maja huvikooli õpilastööde aastanäitus, kus igalt õppurit on välja pandud üks töö, pakub elevust ja põnevust nii kooliperele kui ka kõigile kunstisõpradele.
Athena maja huvikooli õpilastööde aastanäitus, kus igalt õppurit on välja pandud üks töö, pakub elevust ja põnevust nii kooliperele kui ka kõigile kunstisõpradele. Foto: Marianne Loorents
Tagasi üles