Raamatukogu avab Kreisilaadal raamatutäika

Copy
Lääne-Virumaa keskraamatukogu raamatutäika on alati pakkunud kirjandushuvilistele põnevaid leide.
Lääne-Virumaa keskraamatukogu raamatutäika on alati pakkunud kirjandushuvilistele põnevaid leide. Foto: Lääne-Virumaa Keskraamatukogu

Kõrvuti Kreisilaadaga toimub Rakvere linna päevade ajal Lääne-Virumaa keskraamatukogu eestvedamisel järjekordne raamatutäika. Täika toimub Rakvere Rahvaaias laupäeval, 8. juunil ning on avatud kella 10–17.

Kreisilaadal peetaval raamatukogu raamatutäikal on müügil raamatukogust maha kantud raamatud. Lääne-Virumaa keskraamatukogu arendusspetsialisti Tiina Kriisa hinnangul on valik sel korral väga mitmekesine: leidub nii lasteraamatuid, erialakirjandust kui ka ilukirjandust.

"Tänavuse täika eripäraks on, et raamatu hind sõltub kellaajast: laada esimesel tunnil maksab raamat kolm eurot, teisel kaks ja ülejäänud tundidel üks," nimetas Kriisa. Ta lisas, et laada lõpuhetkedel võib mõne raamatu kaasa saada ka päris tasuta. "Nagu laadal ikka, on ka tingimine ja kauplemine lubatud," kinnitas arendusspetsialist.

Laupäevaks prognoositav väike vihmasabin laadakorraldajaid ei hirmuta, sest müük toimub suures telgis, kus märjaks saamise eest on kaitstud nii raamatud kui ka ostjad.

Lastele toimuvad mängud ja muud ajaviitetegevused.

Tagasi üles