Võsu Rannafestil esineb maailmakuulus hitimeister

Copy
Suvisel festivalil Võsul astub üles tuntud Briti muusik John Newman.
Suvisel festivalil Võsul astub üles tuntud Briti muusik John Newman. Foto: Boy Kortekaas

Maailmakuulus DJ, laulja, laulukirjutaja ja produtsent John Newman, kes saavutas kuulsuse 2013. aastal hitiga "Love Me Again", esineb 27. juulil Võsu Rannafestivalil. John Newman on tuntud oma mitmekülgse muusika ja unikaalse stiili poolest, mis on viinud ta mitme edetabeli tippu.

Newmani debüütsingel "Love Me Again" tõusis 2013. aastal kohe Suurbritannia edetabelis esikohale ja saavutas suure populaarsuse üle kogu maailma. Suurest menust annab aimu fakt, et nüüdseks on lugu kogunud YouTube‘i keskkonnas üle miljardi vaatamise. "Blame", tema koostöö Calvin Harrisega, purustas striimimisrekordeid ning kinnistas Newmani koha popmuusika tipus.

Viimastel aastatel on John Newman teinud koostööd selliste superstaaridega nagu David Guetta, Sigma, Alesso ja esinenud maailma suurimatel lavadel, sealhulgas Tomorrowlandil ja Coachella festivalil.

Varem on festivali korraldajad teada andnud, et 26. ja 27. juulil astuvad Võsul üles Kanine (Suurbritannia), Vibe Chemistry (Suurbritannia), Tommy Cash, 5Miinust, Reket, Shanon, Clicherik & Mäx, Karl Killing, Villemdrillem, Kirot ning Heleza & An-Marlen.

Tagasi üles