Kaitseväe juhataja tunnustas Tapal baseeruvat korvpallitiimi

Copy
Kaitseväe juhataja Martin Herem tunnustas kaitseväe korvpallimeeskonna peatreenerit Jaanus Liivakut.
Kaitseväe juhataja Martin Herem tunnustas kaitseväe korvpallimeeskonna peatreenerit Jaanus Liivakut. Foto: Maria Tammeaid

Teisipäeval, 4. juunil, toimus Viimsis Eesti sõjamuuseumis tänuüritus Team Kaitsevägi korvpallivõistkonnale, kes lõpetas võidukalt Saku II liiga hooaja. Kaitseväe juhataja kindral Martin Herem tunnustas võistkonda ning jagas mängijatele kätte meened.

"Füüsiline vorm on sõjapidamises väga oluline. Team Kaitsevägi on loodud, et neil noortel meestel ja naistel, kellel on mingi spordiala hästi välja tulnud ei läheks ajateenistus raisku, vaid saaksid sellega ajateenistuse ajal edasi tegeleda. Nii saame hoida sõdurite moraali ja motivatsiooni kõrgena," ütles kaitseväe juhataja kindral Martin Herem.

Eeskujuliku teenistuse eest pälvisid eriauhinna kapralid Ralf Sats ja Joonas Anton Jürgenstein. Eraldi tunnustati ka võistkonna treenerit Jaanus Liivakut, kes jäi Team Kaitsevägi hooajaga väga rahule.

"Minul on uhke tunne poiste üle, et nad terve aasta sellise projekti väga edukalt läbisid ja nii auväärsele üritusele kutsuti. Sõdurid treenisid ikkagi oma puhkeajast. Müts maha nende ees, et suutsid samaaegselt esindada nii korvpallimeeskonda kui ka osa võtta väljaõppest," ütles Team Kaitsevägi korvpallimeeskonna treener Jaanus Liivak.

Saku II liiga on meeste korvpalli amatöörliiga, kus tänavu võistles 11 korvpalliklubi. Lõppenud hooajal võttis Team Kaitsevägi 24 võitu ja 1 kaotuse, lõpetades liiga kuldmedaliga.

Team Kaitsevägi koosseisu kuuluvad diviisi 1. jalaväebrigaadi lahinguteeninduspataljoni ajateenijad, kes igapäevaselt treenivad ja läbivad väljaõpet Tapa linnakus.

Team Kaitsevägi krooniti tänavu II liiga meistriks.
Team Kaitsevägi krooniti tänavu II liiga meistriks. Foto: Maria Tammeaid
Tagasi üles