Võidutule toovad Lääne-Virumaale Tõnu Rummo ja Annely Kallas

Copy
Tõnu Rummo ja Annely Kallas toovad võidutule maakonda.
Tõnu Rummo ja Annely Kallas toovad võidutule maakonda. Foto: Viru malev

Kaitseliidu Viru malev avalikustas tänavused tuletoojad, kes võidutule maakonda toovad. Nendeks on Viru maleva lahingkompanii miinipildujarühma relvameeskonna ülem seersant Tõnu Rummo ja naiskodukaitse Viru ringkonna liige Annely Kallas.

Seersant Tõnu Rummo on ennast näidanud aktiivse, distsiplineeritud ja eeskujuliku kaitseliitlasena. Tema panus Viru maleva lahingkompanii miinipildujarühma arengusse on muljet avaldav, ka toetab ta oma tegevusega nii oma maleva üksusi ja organisatsioone kui ka teisi ringkonda kuuluvaid malevaid. 

Lisaks tegevusele väljaõppes on Tõnu Rummo aktiivne sportlane ja spordi edendaja, ta on esindanud malevat laskevõistlustel, aga ka suusatamises ja võrkpallis. Laskmine on Tõnu Rummo kirg. Kadrina spordihoones on lasketiiru arendamine käinud suuresti tema kaasabil.

Annely Kallas liitus naiskodukaitse Viru ringkonnaga 2022. aasta maikuus. Sama aasta septembriks olid tal läbitud kõik kohustuslikud naiskodukaitse viis baasväljaõpet. Sõjaaja ametikoha valiku tegi ta 2022. aasta augustis ning asus väga aktiivselt osalema Viru maleva maakaitsekompanii väljaõppes naiste jao koosseisus. Viru maleva maakaitsekompaniis on Annely Kallas täpsuslaskur.

Laskmine meeldib talle sedavõrd, et ta osaleb kohalikul tasandil aktiivselt sportrelvast laskmise võistlustel ja on saavutanud kahel viimasel aastal naiste arvestuses esikoha. Ta on naiskodukaitse Viru ringkonna Väike-Maarja jaoskonna juhatuse liige.

Tagasi üles