Reinar Halliku Korvpallikool paneb pallid ühte korvi Tallinna klubiga

Kevin Volter
Copy
Reinar Halliku sõnul on Lääne-Virumaal sponsoreid leida võrdlemisi keeruline, nii otsustatigi esindusmeeskonna tegevus viia Tallinnasse.
Reinar Halliku sõnul on Lääne-Virumaal sponsoreid leida võrdlemisi keeruline, nii otsustatigi esindusmeeskonna tegevus viia Tallinnasse. Foto: Ain Liiva

Uus hooaeg toob muudatusi Reinar Halliku Korvpallikooli töös, sest eesmärgiks on võetud meistriliigasse pääs. Möödunud aastal esiliigas saavutatud neljas koht otsepääsu kõrgliigasse ei taganud ja korvpalliliit ei andnud ka eriluba.

Nüüdseks on aga meeskonna juhil Reinar Hallikul plaanid paigas ja uuele hooajale minnakse vastu struktuurimuudatustega, mis kahjuks kohaliku fänni jaoks tähendavad seda, et Vinni meeste esituses esiliigakorvpalli Lääne-Virumaal enam ei näe. Uue kontseptsiooni alusel hakatakse koostööd tegema Tallinn Sports Academy (TSA) võistkonnaga, mis tähendab seda, et esindusmeeskond hakkab paiknema pealinnas. Ka mängijate turul on esimesed sammud juba tehtud – klubi teatas eelmisel nädalal koondise kunagise mängujuhi Sten-Timmu Soku palkamisest.

Rääkige natuke TSA-ga liitumise tagamaadest. Kas see mõte on juba pikalt olnud või tuli peale korvpalliliidu otsust meeskonnale meistriliigas kohta mitte anda?

Tagasi üles