Saada vihje

Pidulik värk

Copy
Juha Jansen.
Juha Jansen. Foto: Erakogu

Seda ei juhtu just iga päev, et äkki tuleb sünnipäev. Mida siis muud kui restosse pidu panema. Valitud sai ametikooli õpperestoran Piiri Peal. See on jah niisugune peen koht, kus tänava pool ei ole silti, ja kui kohta ei tea, ega siis ei oskagi minna. Restoran on laiemale publikule avatud päevasel ajal. Saab ka muul ajal minna, ainult et siis tuleb aeg enne kinni panna.

Tegelikult on ka huvitav teada, milline on meie restoranikultuuri tulevik. Kus siis veel seda teada saaks kui mitte ametikoolis väljakoolitatud õppurite käest, kes pakuvad gurmaanidele maitseelamust, mis jääb meelde pikemaks ajaks.

Kõigepealt üldiselt interjöörist. Eks restoranis on oma osa ka esteetilisel ruumikujundusel. Ütleme nii, et kooli sööklas oli poolläbipaistvate kardinatega eraldatud osa suuremast saalist. Mööbel oli sama mis sööklas, lauad olid kõik ilusasti kaetud, lisaks vilkus laual patareidega elektriküünal.

Tagasi üles