Annetekoja eelvoor ootab videoid

Copy
Annetekoja finaal 2021. aastal Alexela kontserdimajas. Grupp Forte.
Annetekoja finaal 2021. aastal Alexela kontserdimajas. Grupp Forte. Foto: Eero Vabamägi

Talendisõu Annetekoda videovooru tähtaega on pikendatud 16. juunini. Osalema oodatakse andeid kõikidest valdkondadest: rahvakunst, käsitöö, sport, leiutamine, robootika, muusika, kunst, akrobaatika, ballett, tants, luule jne. Konkursi eesmärk on väärtustada igat inimest ja temas peituvat annet ning suunata inimesi tegelema oma kutsumusega.

Žürii, kuhu kuuluvad eri valdkondade eksperdid, valib saadetud videomaterjalide hulgast 20 parimat esitlust finaali. Osalemiseks on vaja saata kahe-kolmeminutiline video oma ande esitlusega Annetekoja elektronpostkasti. Videole salvestatu tuleb esitada laval. Annetekoja statuut ja lähem info on leitav aadressil annetekoda.ee.

Annetekoja idee loojad on ooperilaulja Pille Lill ja meediastaar Tiina Park. Esimest korda toimus talendikonkurss 2019. aastal. Patroonideks on olnud Anne Veski, Uku Suviste, Vello Vaher, tänavu on selleks Mart Sander.

Peapreemia võitjate hulgas on olnud laulja Mirtel Põdra, flöödimängija Kert Vahtre, kümneaastane ooperilaulja Lilian Sauvola, trompetist Jan Marius Laur, õhuakrobaat Deelia Jõgi, laulja Arhanna Sandra Arbma, kes esindas Eestit noorte Eurovisionil 2023. aastal, ning laulja Andres Maaniit.

Annetekoda korraldavad Eesti Kultuuri Koda ja muusikute fond PLMF. Finaal toimub 7. juulil algusega kell 16 EMTA kontserdi- ja teatrimajas.

Tagasi üles