Lapse surma põhjustanud roolijoodikut võib oodata kuni kolm aastat vanglat (4)

Copy
Õnnetuspaigas põles paarkümmend kalmuküünalt. Keegi lähedastest oli hukkunud poisi mälestuseks viinud küünalde juurde kaisukaru.
Õnnetuspaigas põles paarkümmend kalmuküünalt. Keegi lähedastest oli hukkunud poisi mälestuseks viinud küünalde juurde kaisukaru. Foto: Marianne Loorents

Laupäeva õhtul juhtus Väike-Maarja vallas Kamariku karjääris raske liiklusõnnetus. 37-aastane alkoholijoobes mees kaotas sõiduauto Ford Maverick üle kontrolli ja sõiduk rullus katusele. Kaasreisija, 12-aastane poiss sai õnnetuse tagajärjel raskelt viga ning suri sündmuskohal.

Juhi vigastused rasked ei olnud. Seni teadaolevalt olid sõidukit juhtinud mees ja autos viibinud laps turvavööga kinnitamata. Esialgsetel andmetel olid poiss ja sõidukijuht omavahel tuttavad, ent mitte suguluses. Juhtunu uurimiseks alustas politsei kriminaalmenetlust ja õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Õnnetus juhtus riigile kuuluval territooriumil, kuhu kõrvalistel isikutel asja ei ole. Juba tuntud Kamariku karjääri ujumiskohast veidi edasi on tõkkepuu ja silt, mis keelab karjääri territooriumile siseneda. Virumaa Teataja andmetel käidi karjääris siiski maastikuautode või ATV-dega sõitmas.

Tagasi üles