Gordejev-Niitsoo jõudsid MM-etapil taas esikümnesse

Copy
Gordejev ja Niitsoo valmistuvad järjekordseks etteasteks.
Gordejev ja Niitsoo valmistuvad järjekordseks etteasteks. Foto: Erakogu

"Peale keerulist hooaja algust oleme nüüd vaikselt jõudnud nendele kohtadele, mis olid eesmärgiks," tõdes läänevirulasest motokrossisõitja Gert Gordejev pärast järjekordset külgvankriga tsiklite MM-etappi Poolas, kui ta koos korvimehe Sten Niitsooga oli kahe sõidu kokkuvõttes saavutanud 9. koha.

Seekordse etapi märksõnadeks olid Gordejevil-Niitsool start, start ja veel kord start – paremini õnnestunud startide korral saaks rääkida ilmselt kõrgematestki kohtadest kui seekordsed 11. ja 8. Kahe sõidu kokkuvõttes 9. kohaga lõppenud võistlust pidas Gordejev siiski hästi õnnestunuks.

"Gdanskis asuv rada oli küllaltki kiire ja huvitav, aga külgkorvide jaoks siiski veidi kitsas," ütles Viru-Nigulast pärit krossimees. "Kahjuks oli kohale tulnud vähe ekipaaže. Oma väike "panus" oli ka Eestil, sest samal nädalavahetusel toimus Eesti meistrivõistluste etapp," lisas ta, vihjates öelduga, et teistsuguse võistluskalendri korral käinuks mõni Eesti meeskond, kes täit MM-hooaega kaasa teha ei soovi, oma võimeid rahvusvahelisel mõõduvõtul võrdlemas.

Tagasi üles