ÜHE KAASREISIJA LUGU Mõnikord võib bussisõit ebameeldivaks muutuda (1)

Copy
Kristi Risti sõnul vastutab sõitjate turvalisuse ja sihtkohta jõudmise eest bussijuht.
Kristi Risti sõnul vastutab sõitjate turvalisuse ja sihtkohta jõudmise eest bussijuht. Foto: Marko Saarm

Juunikuu kuuendal päeval suundus üks purjus meeskodanik bussis sujuvalt unemaale ja peale tema kõrval istunud neiule. Kohkunud ja tardunud tüdruk paistis esialgu šokis olevat, kuniks üks tähelepanelik kaasreisija ta purjutanu juurest ära kutsus.

Kuidas peaksid tüdrukud ennast bussis turvaliselt tundma, kui neile libisevad peale tugevas alkoholijoobes mehed ja jäävad piigade najal lihtsalt magama? Nii küsis Carmela sotsiaalmeedias. Nimelt astus neiu 6. juunil bussi, et koju sõita, ja esialgu ei paistnud seal midagi eriskummalist olevat. Kuid tema järel kakerdas bussi maani täis meesterahvas. Parajas konditsioonis kodanik üritas esialgu bussi siseneda avatud õllepurgiga, aga bussijuht teda sõiduvahendisse ei lubanud. Sohver soovitas tal õlle alla kulistada, mida mees ka tegi.

Peale pileti ostmist üritas joobnu endale kohta leida ja kaks naisterahvast asetasid enda kõrvalistmele koti – selleks et purjutanule viisakalt märku anda ja too endale teise istekoha leiaks. Bussi tagumises reas oli üks vaba koht ja sinna mees prantsataski. Ühe neiu kõrvale.

Tagasi üles