Lääne-Virumaal leidub jaanikuid igale maitsele

Copy
Jaanikuid leidub igale maitsele.
Jaanikuid leidub igale maitsele. Foto: Madis Sinivee

Käesolev nädal lõppeb jaanipidustustega. Virumaa Teataja koondas kokku jaanilõkked, et igaüks leiaks omale sobiva peo.

21. juuni

  • Rakvere linna jaanipidu Rakvere Vallimäel. Väravad avatakse kell 18, sissepääs on tasuta. Esinevad Smilers, Anne Veski, Shanon ja Meie Mees. Avatud on toidutänav, atraktsioonidega lasteala. Pakutakse rohkelt meelelahutust ja jaanimänge. Võistlusi viib läbi Leino Einer.
  • Pajusti jaanituli Pajusti klubi juures. Algus kell 19. Laval on meelelahutuseks ja jalakeerutamiseks ansambel Pohmell, õhtut juhib Ilja Golomb. Lastele batuut ja tegevused ning täiskasvanutele sportlikud ja rahvalikud mõõduvõtud ja mängud.
  • Ulvi jaanituli Ulvi mõisas. Lõke süüdatakse kell 21. Laval on ansambel Absolut ja naabervallast DJ Martineero. Öö jooksul jõu- ja ilunumbrid täiskasvanutele, lastele tegevused lastealal. Tantsuplatsil saab vaadata ka Ulvi klubi naisrahvatantsurühma Metsalilled esinemist. Avatud on Ulvi kauplus ja kohapeal pakub kehakinnitust Tamme Burks. Üritus on tasuta.
  • Rakke Linnamäe staadioni jaanik. Algus kell 20, lõke süüdatakse kell 21. Esinevad kohalikud kultuurikandjad, Kurestiku Moosekandid; tantsuks ansambel Kamraadid. Söögi- ja joogipoolist pakub baar Festival.
Tagasi üles