Juulikuu seitsmel päeval on Balti jaam rongiliikluseks suletud

Copy
Balti jaam. Pilt on illustreeriv.
Balti jaam. Pilt on illustreeriv. Foto: Mihkel Maripuu

15.–21. juulini on Balti jaam rongiliikluseks suletud ja reisirongide algus- ning lõpppeatused asuvad Lillekülas, Kitsekülas ja Tallinn–Väikse jaamas. Reisirongiliiklus Balti jaamas suletakse Paldiski maantee jalakäijate tunneli ehitamise tõttu Tallinnas.

"Seitsmel päeval alustavad ja lõpetavad Elroni rongid reisid läänesuunal Lillekülas, ida- ja lõunasuunal Kitsekülas ja edelasuunal Tallinn–Väikse jaamas. Ajutine liikluskorraldus muudab ka rongide väljumis- ja saabumisaegasid ning seetõttu tasub need enne reisimist üle kontrollida," rääkis Elroni kommunikatsioonijuht Kristo Mäe. "Ajutiste peatuste ja Balti jaama vahel asendusbussid ei liigu ning reisijatel tuleb kasutada linnatransporti."

Läänesuuna rongid (Keila, Kloogaranna, Paldiski, Turba) liiguvad 15.–21. juulini ajutiselt Lilleküla peatuseni ning ida- ja kagusuuna rongide (Aegviidu, Narva, Rakvere, Tartu, Valga, Koidula) ajutiseks alg- ja lõpppeatuseks on Kitseküla. Edelasuuna (Rapla, Türi, Viljandi) rongid sõidavad sel perioodil Tallinn-Väikse peatuseni.

Elroni reisijad saavad 15.–21. juulini kasutada tasuta ühistranspordi kõiki liine, mis läbivad Ülemiste, Tallinn-Väikse ja Tondi raudteepeatusi. Tasuta sõiduõigus hakkab kehtima trollis nr 4, trammis nr 4, bussides nr 7, 12, 13, 15, 45, 49, 54, 64, 65 Ülemiste suunal, bussides nr 5, 14, 16, 18, 18A, 20, 20A, 28, 32 ja 36 Tondi ja Tallinn-Väikse suunal ning bussis nr 73.

Ajutine liikluskorraldus muudab ka rongide väljumis- ja saabumisaegu, millega saab tutvuda Elroni veebilehel.

Tagasi üles