Tapa ujula ehitusega minnakse uuele ringile

Copy
Hääletus Tapa vallavolikogu istungil 13. juunil. 11 poolthäälega otsustati ujula rajamiseks jälle riigihankesse minna.
Hääletus Tapa vallavolikogu istungil 13. juunil. 11 poolthäälega otsustati ujula rajamiseks jälle riigihankesse minna. Foto: Andres Tohver

Tapa ujula rajamise hange lõppes kahe aasta eest nurjumisega, sest ainuke pakkuja soovis Tapa vallalt ja riigi kaitseinvesteeringute keskuselt (RKIK) kolm korda rohkem toetust, kui need olid nõus maksma. Nüüd teevad omavalitsus ja riik järjekordse katse ujula siiski valmis ehitada.

13. juuni Tapa vallavolikogu istungil tuli keskerakondlasest volikogu esimees Maksim Butšenkov välja otsuse eelnõuga, milleks oli nõusoleku andmine riigihanke "Ujulaga spordi- ja vabaajakeskuse ehitustööde kontsessioon" korraldamiseks ja kontsessioonilepingu sõlmimiseks.

Butšenkov rõhutas, et ta on ujula teemal kaitseministeeriumi kantsleri Kusti Salmiga üle kümne korra kokku saanud, mainides küll samas, et Salm on kantsleriametist lahkumas. Butšenkovi väitel on riigi kaitseinvesteeringute keskuse direktor Magnus-Valdemar Saar samuti kinnitanud, et RKIK on valmis kaasa lööma.

Tagasi üles