Väike-Maarja gümnaasiumi vilistlane saavutas eksamil perfektse tulemuse

Kevin Volter
Copy
Johanna-Jeta Rauhala (vasakul) sai laia matemaatika riigieksamil 100 punkti ja Toila gümnaasiumi lõpetanud Helis Juursalu maksimumtulemuse inglise keeles.
Johanna-Jeta Rauhala (vasakul) sai laia matemaatika riigieksamil 100 punkti ja Toila gümnaasiumi lõpetanud Helis Juursalu maksimumtulemuse inglise keeles. Foto: Eero Vabamägi

Selle aasta ühtekokku 10 803 koolilõpetajast said riigieksamil sada punkti 91 noort, kellele haridus- ja noorteamet (harno) 27. juunil tunnustusürituse korraldas, kirjutab Postimees.

Väike-Maarja gümnaasiumi vilistlane Johanna-Jeta Rauhala (18) sai sada punkti laias matemaatikas. «See aine on mul alati hästi välja tulnud ja meeldib ka,» lausus Johanna, kes on kandideerinud TalTechi ärindust ja Tartu ülikooli majandusteadust õppima.

Kas pere ka eksamite eel mingeid soovitusi andis? «Mitte eriti – sisendasin ise endale, et olen ju õppinud ja saan hakkama. Ma ei kartnud, et saan vähe punkte. Aga kui eksamile hakkasin minema, siis küll kodust öeldi, et võitjate päralt on maailm.»

Tagasi üles