Kanal 2 on vabalevis: Pariisi suve-OM on nähtav kõigile üle Eesti

Eva Samolberg
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Duo Media Networksi juhatuse esimees Jüri Pihel. 
Duo Media Networksi juhatuse esimees Jüri Pihel. Foto: Mihkel Maripuu

Alates 1. juulist on Duo Media Networks telekanalid Kanal 2, Duo 4, Duo 5 ja Kanal 7 nähtavad vabalevis, mis võimaldab kõigil Eesti televaatajatel jälgida Pariisi 2024. aasta suveolümpiamänge tasuta ja igal pool üle Eesti. Telekanaleid näeb tavaantenniga olenemata asukohast ja sõltumata tasulise telepaketi olemasolust.

Duo Media Networksi juhatuse esimees Jüri Pihel rõhutab, et olümpiamängud on sündmus, mis ühendab inimesi üle kogu maailma. Kanalite liikumisega vabalevisse on spordiajaloo suursündmus nähtav kõikjal Eestis ja tasuta. "Meil on suur rõõm tuua see erakordne vaatemäng kõigi Eesti inimesteni. Vabalevisse naasmine tähendab, et igaühel on võimalus saada osa spordimaailma suurimatest saavutustest ja hetkedest nii linnas, suvilas kui ka maakodus," lisab Pihel.

"Eestis vaatab vabalevis ehk tavaantenni kaudu telerit ligikaudu 207 000 inimest. Olümpiamängud on telemaailmas tõeline suursündmus ning vabalevi signaali pakkujana on Leviral hea meel teha koostööd Duo Media Networksiga, et põnevad võistlused jõuaksid sel suvel võimalikult paljude huvilisteni," ütles Levira tehnoloogia- ja IT-direktor Kristo Kaasan.

Pariisi 2024. aasta suveolümpiamängud algavad 26. juulil ja jõuavad vaatajateni Kanal 2, Duo 5 ja venekeelse Kanal 7 vahendusel. Lisaks spordiülekannetele Pariisist jõuab kogu olümpiaperioodi vältel vaatajateni Tallinna stuudiost otsesaatesari "Olümpiastuudio", mida toodab saate "Õhtu!" meeskond, pakkudes otselülitusi võistluspaikadesse, sisukaid vestlusi saatekülalistega ja kaadritaguseid muljeid staadionilt ja olümpiakülast. Saadet juhivad Eeva Esse-Sõõrumaa, Mart Mardisalu, Keili Sükijainen ja Madis Kimmel.

Olümpiamängude ajal kolivad Kanal 2 populaarsed argipäevased telesarjad "Vana silla saladus", "Armastuse hind" ja "Küladetektiivid" ajutiselt samuti vabalevis kättesaadavale kanalile Duo 4. Seriaalid jätkuvad oma tavapärastel kellaaegadel, vaatajate lemmikseriaalide kättesaadavus on tagatud ka spordiülekannete ajal.

Tagasi üles