Raske haiguse tõttu jääb KNOWERil Rakvere Funkfestile tulemata

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
KNOWER jääb Funkfestile tulemata.
KNOWER jääb Funkfestile tulemata. Foto: Press photo

Arstide soovitusel jätab KNOWERi üks kahest tuumikliikmest Louis Cole ära kõik oma juulikuised esinemised. Seetõttu ei esine koosseis ka Rakvere Funkfestil, teatas Rakvere Funkfesti peakorraldaja Johannes Pihlak. 

Peakorraldaja edastas Louis Cole‘i avalduse: "Mul on väga kahju. Ma pean tühistama KNOWERi juulikuise tuuri. Mul diagnoositi mingisugune närvisüsteemi läbipõlemine/kroonilise väsimuse sündroom ja arstid ütlesid, et ma ei peaks end praegu koormama. Kui väga ma ka ei vihkaks show‘de tühistamist, siis ma ei saa hetkel oma tervisega riskida. Pean selle kuu vabaks võtma, et terveks saada."

Lisaks Rakvere Funkfestile jääb KNOWERil seega juulis üles astumata veel üheteistkümnes linnas üle Euroopa.

Rakvere Funkfesti peaprodutsent Mihkel Mäekalle andis teada, et mõistab Cole‘i otsust täielikult. "Soovime Louisele kiiret ja tõhusat tervenemist. Tervise osas ei saa kunagi järeleandmisi teha," ütles Mäekalle. 

Kuna uudis Cole‘i tervise kohta on alles värske, ei ole programmi veel asendajat leitud. "Programmi osas ei kavatse me kuidagi taset alla lasta ja tegeleme hetkel aktiivselt väärika lahenduse leidmisega. Anname külastajatele programmi täiendusest teada nii pea kui võimalik ja oleme tänulikud kõikide festivalikülastajate mõistva suhtumise eest," kõneles Mäekalle.

Rakvere Funkfest toimub laupäeval, 20. juulil Rakvere Vallimäel, kus astuvad üles sellised kodumaised artistid nagu Haldi & ans Flamingo, Arg Part ja The Teps. 

Traditsioonilise eriprojekti bändis laulavad Michael Jacksoni hitte aga Alika, Norman Salumäe ja Marta Lotta.

Festivalil astub bändiga üles ka Liis Lemsalu, kes on oma repertuaari spetsiaalselt funk‘i-rütmidesse seadnud.

Tagasi üles