Wiru Auto lõi käed Citroëniga (2)

Eva Samolberg
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Wiru Auto.
Wiru Auto. Foto: Sten Semjonov

Virumaa autode müügiettevõtte Wiru Auto müügiportfelli ja hooldusteenuste hulka lisandusid alates juulist Citroëni sõidukid ja nende hooldus. Sellega laienes valik ja klientidel on veelgi rohkem võimalusi leida endale sobiv sõiduk.

Wiru Auto tegevjuhi Rainer Lille sõnul on Citroëni lisandumine ettevõtte portfelli põnev areng. "Oleme juba mõnda aega jälginud Citroëni arenguid ja tegemisi turul ning veendunud, et kliendid hindavad Citroëni sõiduautosid ja tarbesõidukeid kvaliteedi ja disaini poolest. Meil on hea meel, et nüüdsest on meil võimalus neid sõidukeid ka oma klientidele pakkuda. Usume, et Citroëni autod võetakse siinsete autohuviliste poolt hästi vastu ja täiustavad meie valikut," rääkis Lille.

Auto-Bon Baltic OÜ Citroëni müügidirektor Margus Ilus märkis, et Wiru Auto on olnud nende usaldusväärne ja pikaajaline partner juba mitu aastat. "Usume, et meie ühised jõupingutused, sihikindlus ning Wiru Auto professionaalsus võimaldavad meil Citroëni klientidele pakkuda kõrgetasemelist teenindust ning säilitada nende rahulolu ja lojaalsus."

Tagasi üles