Kadrina keskkooli direktor Krõõt Nõmmela-Mehide astub tagasi (3)

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Kadrina keskkooli direktor Krõõt Nõmmela-Mehide otsustas pärast koolis ilmnenud vastuseisu ise ametist tagasi astuda.
Kadrina keskkooli direktor Krõõt Nõmmela-Mehide otsustas pärast koolis ilmnenud vastuseisu ise ametist tagasi astuda. Foto: Evelin Sammel

Kadrina keskkooli direktor Krõõt Nõmmela-Mehide annab Facebooki kontol "Kadrina kandi uudised" teada, et on otsustanud astuda tagasi Kadrina keskkooli direktori ametikohalt.

"Need kaks aastat on olnud täis väljakutseid ja muutusi, kuid ka palju väärtuslikke kogemusi ja õppetunde," kirjutab ta sotsiaalmeedias. "Selle aja jooksul oleme puutunud kokku mitmete keeruliste olukordadega, mis on tekitanud pingeid ja erimeelsusi. Paraku on need olud viinud mind otsusele, et minu edasine teekond peab kulgema teises suunas. Otsus lahkuda ei tulnud kergelt, kuid usun, et see on kooli jaoks parim."

Tagasi astunud direktor tänab kõiki õpetajaid ja töötajaid, kes on teda toetanud ja aidanud sellel teekonnal. "Teie pühendumus ja raske töö on olnud minu jaoks hindamatu väärtusega," edastas ta. "Olen siiralt tänulik igaühele teist, kes on andnud endast parima, et meie kool saaks areneda ja kasvada. Loodan, et tulevik toob koolile rahu ja selgust."

Tagasi üles