Oled puhkamas? Loe, mida toob lähipäevade ilm

Ilm tuleb suvine, aga hoovihmadega.
Ilm tuleb suvine, aga hoovihmadega. Foto: Sille Annuk

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi tuleb lähipäevil kuni 25 kraadi sooja.

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Öö hakul sajab Eesti idaservas kohati hoovihma. Paiguti on udu. Puhub edela- ja lõunatuul 3–9, enne keskööd rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 8–13, rannikul kuni 16 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati on võimalik hoovihm. Puhub valdavalt lõunakaare-, pärastlõunal läänekaaretuul 2–8 m/s. Sooja on 17–23 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mõnel pool on võimalik hoovihm. Puhub läänekaaretuul 2–8 m/s. Sooja on 8–13, rannikul kuni 16 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaaretuul 3–9, puhanguti 12 m/s. Sooja on 17–23 kraadi. 

Kolmapäeva öösel on selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaaretuul 2–8, öö hakul põhjarannikul puhanguti kuni 12 m/s. Sooja on 7–13, rannikul kuni 16 kraadi. Päeval on selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt läänekaaretuul 2–8, õhtul muutliku suunaga tuul 1–6 m/s. Sooja on 19–25 kraadi. 

Tagasi üles