Väikesed võitlussportlased olid Šveitsis edukad

Copy
Noored Lääne-Virumaa taekwondo'kad esindasid kodumaad Šveitsis toimunud turniiril.
Noored Lääne-Virumaa taekwondo'kad esindasid kodumaad Šveitsis toimunud turniiril. Foto: Erakogu

Juuli esimesel nädalavahetusel osalesid spordiklubi ML Sport taekwondo-sportlased Ronja Aru, Aron Altpere ja Miliana Gross Šveitsis rahvusvahelisel turniiril Krasniqi Open 2024, kus osales 19 riiki ja ligi poolsada klubi. Kaugemalt tulnud sportlased olid kohale lennanud Tahitilt ja Kolumbiast. 

Klubi eestvedaja Marko Levtšenko jäi kogetuga igati rahule ja hoolimata väikesest esindusest tõid meie sportlased koju kolm esikohta ja kaks pronksmedalit.

"Ronja registreerisime kahte kaalukategooriasse, kuid –30 kilogrammis jäid sportlased registreerimata, seega saime võidelda ainult suuremas (–32 kg) kaalukategoorias," märkis treener Levtšenko. "Milianal ja Aronil läks paremini, nad said võistelda oma kategoorias (–24 kg) ja –26 kilogrammi lisakategoorias. Tundub, et Aron ei suutnud veel ägedaid muljeid lennureisist unustada ja –24 kilogrammi kategoorias oli veidi uimane, kuid –26 kilogrammi kategoorias ärkas üles ja tegi, mis vaja, võitis 2:0. Miliana näitas südikust ja võitis kõik vastased –24 kilogrammis ja –26 kilogrammis seisuga 2:0."

"Täname korraldajaid sooja vastuvõtu ja tugeva tasemega turniiri eest. Kogu võistlus oli kaetud IR-kohtunikega, mis näitab korraldajate professionaalsust ja võimalusi," lisas treener.

Tulemused

  • Ronja Aru, –32 kg, III koht 9–11-aastaste tüdrukute seas
  • Aron Altpere, –24 kg, III koht 7–8-aastaste poiste seas
  • Aron Altpere, –26 kg, I koht 7–8-aastaste poiste seas
  • Miliana Gross, –24 kg, I koht 7–8-aastaste tüdrukute seas
  • Miliana Gross, –26 kg, I koht 7–8-aastaste tüdrukute seas
Tagasi üles