Vabaorg oli Viljandis võidukas

Copy
Kevin Vabaorg võitis Viljandis esikoha.
Kevin Vabaorg võitis Viljandis esikoha. Foto: Triatloniakadeemia

Karikasarja Alexela Eesti Triatlon neljandal etapil, Viljandi triatlonil, oli võidukas Viru-Jaagupist pärit triatleet Kevin Vabaorg. Triatloniakadeemia korraldatud võistlusel oli stardis ligi kolmsada sportlast.

Sprindidistantsil mõõdeti Vabaoru võiduajaks 57 minutit ja 19 sekundit, millega ta edestas veenvalt lähimaid jälitajaid Ronan Salmut (59.32) ja Kristofer Erik Kambergi (1.00.00). "Võistlus oli tore. Mulle isiklikult meeldib jahedas võistelda, siis ei teki ülekuumenemist ja oli hea pingutada," ütles Vabaorg triatloniliidu pressiteenistuse vahendusel.

"Tundsin ennast rattarajal hästi, alguses oli minek allatuult ja pärast tulek vastutuult. Vastutuulelõigul suutsin ikka tugevalt pingutada." Sel hooajal näeb Vabaorgu stardis veel 27. juulil Otepää triatlonil ja 25. augustil Ironman 70.3 Euroopa meistrivõistlustel Tallinnas.

Järgmine karikasarja Alexela Eesti Triatlon võistlus peetakse 27. juulil Otepääl, kus on ühtlasi kavas supersprindidistantsi Eesti meistrivõistlused noorte B- ja A-vanuseklassile ning juunioridele.

Tagasi üles