Meie poekett ehitab Rakvere äärelinna vana kaupluse asemele uue ärihoone (3)

Copy
Rakverre Tallinna ja Heina tänava nurgale hakkab peagi kerkima uus Meie poeketi kauplus.
Rakverre Tallinna ja Heina tänava nurgale hakkab peagi kerkima uus Meie poeketi kauplus. Foto: Erakogu

Kauplemisega on Rakveres Tallinna ja Heina tänava nurgal tegeletud juba 1979. aastast. Just selleks ajaks ehitati sinna restoran-baar-kulinaarkauplus, mis aegade jooksul on kandnud nime Kolhida või Nord. Praegu tegutseb Tallinna ja Heina tänava nurgal Meie pood ja see kavatsetakse lammutada, et teha ruumi uuele hoonekompleksile, mis läheb maksma 1,6 miljonit eurot.

Meie Toidukaupade jaeketi nõunik Tarmu Kurm rääkis, et Tallinna ja Heina tänava nurgal tegutses kunagi Kolhida restoran. «Kolhida nimi tulenes Gruusias Kolhida madalikul asuvast Rakvere sõpruslinnast. Meie mõte uue arendusega on see, et Tallinna ja Heina tänava nurgal jätkub ärihoonega ajalooline järjepidevus,» ütles Kurm.

Tema sõnul on nüüdisaegset poodi vanasse hoonesse keeruline kohandada, selleks et klientidele mugavaid tingimusi pakkuda ja nende ootustele igakülgselt vastata. Seepärast on Meie Toidukaupade ketil plaanis ehitada uus ja nägus maja, mis on spetsiaalselt projekteeritud kaubanduse otstarbeks ja on lisaks energiatõhus.

Tagasi üles