Teadmiseks rongireisijatele: Narva ja Tartu rongid sõidavad alates esmaspäevast nädal aega ainult Kitsekülani

Copy
Elroni rong Tapa jaamas.
Elroni rong Tapa jaamas. Foto: Vladislav Musakko

15.–21. juulini on Tallinna Balti jaam viadukti ehitustööde tõttu rongiliiklusele suletud ja reisirongide Tallinna alg- ning lõpppeatus asuvad Lillekülas, Kitsekülas ja Tallinn-Väikse jaamas. Balti jaamani jõudmiseks tuleb kasutada linnatransporti.

Lääne-Virumaad läbivad Narva ja Tartu suuna rongid käivad Kitsekülani ehk nende teekond algab ja lõpeb peatuse võrra varem. "Edasisõiduks tuleb kasutada Tallinna linnasisest ühistransporti," ütles Elroni klienditeenindusjuht Ardo Roosenberg. "Neil reisijatel, kes aga soovivad ümber istuda mõne teise suuna rongile, tuleb liikuda ajutiste lõpppeatuste Lilleküla, Kitseküla ja Tallinn-Väike vahel. Ümberistumise jaamad asuvad jalutuskäigu kaugusel, ent koostöös Tuule ja Boltiga saab remondinädalal olema nende peatuste lähistel ka tavapärasest rohkem elektrilisi tõukerattaid. Tuul tõukerattaga saavad rongireisijad sõita ka 15 protsenti soodsamalt, selleks tuleb kasutada sooduskoodi ELRON2024."

Ajutine liikluskorraldus toob kaasa ka sõiduplaanimuudatusi, kuid seda valdavalt Pääsküla ja Keila suunal. Kogu ajutise liikluskorraldusega seotud info on koondatud erilehele www.elron.ee/raudteeremondid. Ajutistesse alg- ja lõpppeatustesse on lisatud juhendavad infotahvid.

Tagasi üles