Mehe purunenud südame tõttu muutus naise elu tõeliseks põrguks

Copy
Ahistava jälitamise eest karistatakse kriminaalkorras rahatrahvi või kuni üheaastase vangistusega.
Ahistava jälitamise eest karistatakse kriminaalkorras rahatrahvi või kuni üheaastase vangistusega. Foto: Elmo Riig

Viru maakohtu Rakvere kohtumajas mõisteti 13. märtsil kehalises väärkohtlemises ja ahistavas jälitamises süüdi 58-aastane Aivar. Mehel tuli vastu võtta pooleaastane tingimisi vangistus, millele seati aastane katseaeg.

2018. aastal korduva kehalise väärkohtlemise eest karistatud Aivar marssis mullu oktoobris vastu ööd oma tollase partneri elukohta ja võttis tal köögis kõri pihku. Kannatanu tuttav, kes sealsamas viibis, palus Aivaril lahkuda, kuid kahju oli juba sündinud. Nimelt tundis naine takistatud hingamise ja löömise ohu tõttu hirmu nii toimunu hetkel kui ka peale seda. Sündmuskohalt lahkunud Aivar helistas vastu hommikut häirekeskusesse ja väitis, et paljulapselise pere ema on juua täis ja politsei peab asja kontrollima minema.

Juba järgmisel päeval ilmus Aivar taas ette teatamata kannatanu korterisse ja helistas peale sealt lahkumist varajastel hommikutundidel nii lastekaitsesse kui mitmel korral ka häirekeskusesse. Ta väitis taas, et paljulapselise pere ema on purjus ning lapsed mängivad tikkudega ja on seetõttu ohus.

Tagasi üles