Otsi kummikud välja, nädalalõpp kisub vihmaseks

Copy
Keskkonnaagentuuri andmetel hakkab reede öösel põhjarannikul hoovihma sadama ning nädalavahetuseks sajab juba kogu Eestis.
Keskkonnaagentuuri andmetel hakkab reede öösel põhjarannikul hoovihma sadama ning nädalavahetuseks sajab juba kogu Eestis. Foto: Marianne Loorents

Keskkonnaagentuuri andmetel hakkab reede öösel põhjarannikul hoovihma sadama ning nädalavahetuseks sajab juba kogu Eestis.

Reedel liigub madalrõhuala aeglaselt üle Lõuna-Soome ida suunas ja selle lõunaservas on meil öösel sajuhooge põhiliselt Põhja-Eestis, päeval üle maa. Tuul on öösel mõõdukas ja puhub edelast, päeval tugevneb lääne- ja loodetuul puhanguti 13, rannikul 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel 14 kuni 18, päeval 18 kuni 23 kraadi.

Laupäeval ja pühapäeval koondub madalrõhkkond Venemaale ja selle läänepoolne serv jääb Eestit katma. Öösel on sajuhooge hõredamalt, päeval taas laialdasemalt, tihedamad on sajuhood Eesti idaosas. Puhub mõõdukas lääne- ja loodetuul, pühapäeval pöördub tuul põhjakaarde. Õhutemperatuur on öösel 12 kuni 17, päeval 20 kuni 24 kraadi.

Tagasi üles