Andres Sõber pani käpa peale kahele tagamängijale

Copy
Andres Sõber juhendab tuleval hooajal Keila Korvpallikooli.
Andres Sõber juhendab tuleval hooajal Keila Korvpallikooli. Foto: Ain Liiva

Legendaarse korvpallitreeneri Andres Sõbra tüüritav Keila Korvpallikool avalikustas sel nädalal oma tuleva hooaja kaks esimest mängumees.

Esimene liituja on Sõbrale tuttav juba eelmisest aastast, mil ta Reinar Halliku KK (RHKK) treenerite tiimis oli. 23-aastane Patrik Peemot käis möödunud hooajal RHKK eest väljakul 28 põhiturniiri mängus ning oli keskmiselt 18,4 punktiga üks meeskonna paremaid. 

"Patriku puhul on tegemist väga füüsilise mängijaga, kelle töötahe ning kohusetundlikkus on märkimisväärsed. Usun, et tema füüsilisus annab kindlasti meie meeskonnale palju juurde ning teda ootab suur tulevik," rääkis peatreener Andres Sõber klubi kodulehe vahendusel.

Teine liituja on Virumaa korvpallipublikule samuti tuttav mängumees. Egert Haller mängis aastatel 2019–2021 Rakvere Tarva ridades. Läinud hooajal oli Haller Norra klubis Kongsberg Miners. "Egert on väga täpse viskekäe ning kõrge motivatsiooniga mängija, kelle kogemus, töökus ning positiivsus on meie noorele tiimile kindlasti heaks täienduseks," sõnas peatreener Sõber.

Tagasi üles