Rakvere korvpallur siirdub meistriliiga klubisse

Copy
Ralf Sats (palliga) saab taas võimaluse mängida meistriliigas.
Ralf Sats (palliga) saab taas võimaluse mängida meistriliigas. Foto: Ain Liiva

Keila Korvpallikooli meeskonnaga liitub 20-aastane rakverlane Ralf Sats, kes möödunud hooajal vedas II liiga meistriks võistkonna Team Kaitsevägi.

Keila Korvpallikooli esindusmeeskonna peatreener Andres Sõber ütles klubi pressiteate vahendusel, et Ralfi puhul on tegemist hea viskekäe ning silmapaistva kiirusega noormängijaga, kes annab endast alati treeningutel ja mängudel maksimumi. "Oma mänguomaduste ning isiksuse poolest kindlasti hea täiendus meie meeskonnale," kinnitas Sõber.

Ralf Sats: "Keila korvpallimeeskonnaga liitumine on minu jaoks väga hea võimalus uuesti kõrgemal tasemel mängida. Tuleval hooajal sooviksin näidata, et kuulun sellele tasemele, ning tunnen, et Keila KK ja peatreener on mulle selleks väga hea võimaluse andnud. Tuleb ise mees olla ja see ära kasutada."

Möödunud hooajal oli Sats oma meeskonna kindel liider, visates mängus keskmiselt 22,67 punkti, võttes 5,58 lauapalli ja jagades kaaslastele 3,92 korviga lõppenud söötu. 

Meistriliigas mängimine pole noorele viskavale tagamängijale võõras, 2022/23. hooajal käis ta BC Tarvas eest väljakul 27 mängus.

Tagasi üles