Purunenud villidega käsi ei lasknud Gordejevil saavutada karjääri parimat tulemust

Copy
Gert Gordejev – Sten Niitsoo on MM-sarjas stabiilselt esikümne piiril, kuid viimane etapp Saksamaal näitas, et heal päeval võivad nad noolida juba poodiumikohta.
Gert Gordejev – Sten Niitsoo on MM-sarjas stabiilselt esikümne piiril, kuid viimane etapp Saksamaal näitas, et heal päeval võivad nad noolida juba poodiumikohta. Foto: Erakogu

Külgvankriga krossitsiklite MM-i kaheksandal etapil Saksamaal Strassbessenbachis kihutas läänevirulane Gert Gordejev koos paarimees Sten Niitsooga korraks isegi kolmandal kohal, kuid peopesas purunenud vesivillid tegid valu ja takistasid keskendumist, mis tähendas ka kiiruse kadu.

Gert Gordejev rääkis, et Strassbessenbachis asuv krossirada ei kuulu tema lemmikute hulka. "See rada ei ole minu jaoks kunagi väga huvitav olnud, koosnedes peamiselt looduslikest elementidest," lausus ta. "Korralikest hüpetest tunnen seal väga puudust." 

MM-sarja kaheksas etapp tervitas osalejaid 30-kraadise palavusega. See krossimehi ei heidutanud: etapile oli kohale tulnud rekordarv meeskondi – 46.

Tagasi üles