Tänavaaugus purunenud Lexuse omanik lubab valla vastu kohtusse minna, kui tema nõuet ei rahuldata

Copy
Omavalitsus on Kunda linnas liiklejaid tõepoolest vastavate plakatitega teavitanud tänavate halvast seisukorrast.
Omavalitsus on Kunda linnas liiklejaid tõepoolest vastavate plakatitega teavitanud tänavate halvast seisukorrast. Foto: Meelis Meilbaum

Juuli alguses sai Viru-Nigula vald kahjunõude sõiduauto Lexus LS460 omanikult, kes tänavu talvel oli oma auto Kunda linnas Jaama tänaval löökaugus puruks sõitnud. Selle nõude üle vaieldakse tänase päevani ja autoomanik on valmis kohtusse minema.

Lexuse omanik (tema täisnimi on toimetusele teada – toim) sõitis Kundas Jaama tänaval löökauku 24. veebruaril. Auto sai tugevasti kannatada.

Omanik ütles, et tegi vastavalt politseinike juhendamisele ja soovitustele sündmuspaigast fotod ning esitas vallale esimesel võimalusel kahjunõude koos sündmuse kirjelduse ja fotodega. "Politsei esmane kommentaar oli selline, et peaksin nõudmiseks kasutama juristi abi, mida esialgu ei teinud, sest ei uskunud, et vallavalitsus suudaks sedavõrd oskuslikult venitada ja valetada," mainis ta. "Tänaseks olen nõude sisu ja vallavalitsusepoolsed vastused edasi andnud juristile, mis pikemas pildis tähendab lisakulu, kuid loodetavasti saame teada, kes ja millises ulatuses peaks vastutama teede seisukorra eest. Olen valmis tekitatud kahju sisse nõudma kohtus."

Tagasi üles