Berliini Trahteri meeskond saatis kahe nädalaga Altjal korda väikese ime ja sättis kõrtsi taas eesmärki täitma. Esmaspäeval sai üürileping allkirjad, teisipäeval võõrustati esimest bussitäit turiste ning kolmapäevast võivad kõik soovijad minna ajaloolise hõnguga söögikohta keha kinnitama.
Tellijale
Altja kõrts avatakse taas ja pakub tuttavaid roogi (2)
Teisipäeva lõuna ajal rookatusega Altja kõrtsi sisse astudes tundub, nagu oleks ajas üle 20 aastat tagasi läinud. Ettevõtja, Berliini Trahteri rajaja Roman Kusma käib köögi, suitsuahju ning saali vahet, sama trahteri juhataja Marje Anton tegutseb koos ettekandjatega ja vaatab, et kõik oleks bussitäie Portugali turistide saabumiseks valmis, ja tippkokk Andres Lill askeldab köögis.