Vihmasel suvejooksul selgusid kärmeimad

Copy
Võistlejad Rakvere valla 7. suvejooksu stardis.
Võistlejad Rakvere valla 7. suvejooksu stardis. Foto: Jaanus Lekk

20. juulil toimus Sõmerul Lääne-Virumaa jooksusarja viies etapp, mis on ühtlasi seitsmes Rakvere valla suvejooks. Jooksu kiireimad olid Jaanus Kallaste ja Marit Hiiemaa.

Ilm oli jooksupäeval küll vihmane, kuid mõnusalt soe. "Võrreldes eelnevate aastatega sai põhijooks selleks aastaks uuenenud raja ja seega ei saa aegu varasemate aastatega otse võrrelda," kommenteeris ürituse korraldaja Vahur Leemets. Noortejooks kulges aga mööda traditsioonilist rada. 10 km pikkuse põhijooksu kiireim oli meestest Jaanus Kallaste ajaga 33.19. Talle järgnesid Rico Kruus ja Maido Hermsalu. Kõige kiirem naisjooksja oli Marit Hiiemaa ajaga 41.51. Tema sabas finišeerusid Kelli Floren ja Irina Savinitš. Põhijooksu lõpetas 75 jooksjat.

Noortejooksu, mis oli 2,5 km pikk, võitis kindlalt Kert Karm ajaga 9.40, talle järgnesid Lars Lukas Steurs ja Maikel Magnus Välja. Tüdrukutest oli seekord kiireim Luisa Maamägi (12.53), tema järel tulid Lia Meribel Pelenen ja Loore Talalaev. Noortejooksu lõpetas kokku 30 osalejat. Tillu-, mini- ja lastejooksul osales kokku 83 jooksjat. Kõndijaid oli sel aastal kaheksa.

Järgmine Lääne-Virumaa jooksusarja etapp toimub 3. augustil Viru-Nigulas, kus on kavas 25. Viru-Nigula rahvajooks.

Tulemused on nähtavad SIIN

Tagasi üles