Kadrina muusik toob Vainupeal rahva ette uued lood

Copy
Leegi Brigitte Kais esineb enne Viru Folgil ülesastumist Vainupeal.
Leegi Brigitte Kais esineb enne Viru Folgil ülesastumist Vainupeal. Foto: Ain Liiva

Leegi Brigitte Kaisi uuemate omaloominguliste laulude kontsert Vainupeal kannab pealkirja "Ma seisan su ees" – nagu ka sellel esimesena esitatav laul. See kätkeb endas otsekui tänutunnet loomeandide eest, austust oma õpetajate ja lugupidamist kuulajate vastu.

Noor lauljanna on Kadrina keskkooli abiturient ja lõpetanud Kadrina kunstidekooli klaveri erialal. End kirjeldab Leegi Brigitte Kais nii: "Olen noor muusik, kes väljendab oma mõtteid läbi laulude kirjutamise. Laulud on täis kujundeid, mis tihtipeale põimitud loodusega ..."

Leegi Brigitte on saavutanud väljapaistvaid tulemusi mitmel konkursil. Tema loomingu vastu on huvi tundnud Tõnis Kõrvits ja Siim Aimla. Kontserdil Jõhvi kontserdimajas, kus kõlasid konkursi "Väike laul suurele lavale" säravaimad Eesti noorte omaloomingulised laulud, esitas Leegi Brigitte orkestri saatel pala "Nii ilus". Nimetatud laulu saab kuulda tema esituses ka Vainupeal.

2023. aasta andis Leegi Brigitte Kais välja oma esimese autoriplaadi, mis salvestati Kadrina rahvamajas.

Leegi Brigitte Kaisiga koos astuvad lavale Saamuel Palu, Tähti Pallon ja Liis Lillemägi. Kontsert toimub 3. augustil algusega kell 12 Vainupea kabelis. Sissepääs on prii.

Tagasi üles