Tantsukingad välja, reedel saab Kära Kantsis jalga keerutada

Copy
Räppar MC Lord, kodanikunimega Mart Rauba.
Räppar MC Lord, kodanikunimega Mart Rauba. Foto: Taavi Sepp

Kära Kantsis kõlab reedel reibas ja bassine, valdavalt Briti juurtega tantsubiit.

Seda, et bassimuusikat tuleb nii minevikust, olevikust kui ka tulevikust, kinnitab tõik, et pulditagust jagavad kaks DJ-d täiesti eri generatsioonidest. Tümmisauna-nimelisel peol valib helisid Masta Robusta, tuntud ka kui MC Lord või Virumaa Suvesaundi korraldaja Mart Rauba, kes meenutab hea sõnaga 2000-ndate alguse UK garage‘i, breaks‘i ja house‘i, oli esireas esimese grime‘i-laine ajal ning hoiab aktiivselt kõrva peal nende žanrite uutel tulemistel. Peaasi, et bass lõpuni kannaks.

DJ gixshu.
DJ gixshu. Foto: Erakogu

Samuti mängib gixshu, kes tutvustab ennast kodusest keskkonnast välja pürgiva DJ ja artistina. Muusikaproduktsiooni ka kõrgkoolis õppinud mees pani koroonaajal esimest korda DJ-puldi triikimislauale ja hakkas oma magamistoas mängima DJ-sette veebiülekannetena. Esimese avaliku seti tegi alles tänavu aprillis, kus mängis drum and bass‘i kohalikul Rhythm Rookeesi korraldatud peol. Reedel mängib ta ette oma lemmikud UK garage‘i, bassline‘i ja dubstep‘i bängerid.

"Kindlasti saab tantsida, kindlasti saab kõlari ees bassimassaaži. Arvestama peaks võib olla sutsu kiirema biidiga kui tavatantsulkadel," kommenteeris Mart Rauba.

Tagasi üles