Reinar Halliku KK mängija on koondise eest vägevas hoos

Copy
Roman Avdejev.
Roman Avdejev. Foto: Ain Liiva

Eesti U16 noormeeste korvpallikoondis mängib Põhja-Makedoonias toimuval B-divisjoni EM-finaalturniiril. Kahest esimesest mängust on saadud võidud ja vägevat minekut näitab Reinar Halliku Korvpallikooli noor talent Roman Avdejev.

Eesti U16 poisid avasid EM-il võiduarve 9. augustil, kui turniiri avamängus alistati Austria eakaaslased 78:53. Roman Avdejev tegi vaid 15 minutiga võimsa kaksikduubli, visates 12 punkti ja võttes 13 lauapalli. 

Päev hiljem alistati ka ukrainlased, tulemus 78:67. Eesti resultatiivseim oli taas kaksikduubli teinud Roman Avdejev, kes viskas 22 punkti ja noppis 12 lauapalli. Alagrupis ootavad veel ees mängud võõrustajatega ja Rootsi noortega. 

"Hea meel, et oleme 2:0 alustanud, nii-öelda kohustuslikud võidud on nüüd võetud, kindlasti Põhja-Makedoonia on kõvem vastane ja Rootsi samuti," rääkis koondise peatreener Brett Nõmm. "Neil [Rootsi koondisel] on võrreldes Nordic Championshipi ja BSBC-ga viis uut mängijat, kindlasti kaks tugevat vastast. Loodetavasti suudame neid võita ja tagada endale koha play-off‘is."

Tagasi üles