Korvpallilegend Martin Müürsepp hakkab teise liiga klubi peatreeneriks (1)

Copy
Martin Müürsepp.
Martin Müürsepp. Foto: Tairo Lutter

Lääne-Virumaa korvpalliklubi Haljala NGU avaldas täna oma sotsiaalmeedias pommuudise. Nimelt liitub rahvaliigast Saku II liigasse tõusnud klubiga tõeline korvpallikorüfee – Martin Müürsepp, kes hakkab meeskonna peatreeneriks.

Klubi eestvedaja Rasmus Mägi tunnistas Virumaa Teatajale, et Müürsepaga oli juba varem räägitud, aga midagi kindlat kokku lepitud ei olnud. "Lubas kõigepealt tulla trenni vaatama. Ja kui esmaspäev käes oli, valmistasime meeskonna mänedžeri Targo Rätsepa ning treener Kalju Pluutusega treeningut ette, kuniks Martin saali astus, treeneri vile kaelas ja ketsid jalas," kirjeldas Mägi.

"Koheselt, kui trenniaeg algas, võttis Müürsepp ohjad enda kätte ning kutsus mehed kokku, tutvustas ennast viisakalt ja alustas treeninguga. Sellest võis järeldada, et ta tunneb end juba mugavalt. Terve trenni vältel oli näha, kuidas Martinil meie senise treeneriga koheselt klapp tekkis, mida oli äärmiselt hea näha, samuti kuidas ta analüüsis ja motiveeris kogu treeningu vältel meeskonda ning andis neile tagasisidet. See on juba kvaliteedimärk! Seejärel trenni lõpus me veidi vestlesime ja lõimegi käed," kirjeldas Mägi, kuidas Eesti korvpallilegend Haljala tiimi peatreeneriks sai.

Müürsepa sõnul on Haljala meeskonnas materjali kõvasti ning ta ootab juba huviga, mil saab meeskonnaga põhjalikumalt tööle hakata.

Meeskonna senine treener Kalju Pluutus jr jätkab Müürsepa kõrval abitreenerina. Müürsepp oli möödunud hooajal tiimi Pärnu Sadam abitreener.

Tagasi üles