Väike-Maarja vallas asus meediaspetsialistina tööle Heili Tammus

Copy
Heili Tammus.
Heili Tammus. Foto: Erakogu

Heili Tammus on tegelenud aastaid kommunikatsiooniga, töötades avalike suhete peaspetsialistina Lääne-Viru maavalitsuses ning viimased kümme aastat õpetaja ja avalike suhete spetsialistina Väike-Maarja gümnaasiumis.

Lisaks haldusjuhtimise eriala ja matemaatikaõpetaja kutse omandamisele on ta läbinud hariduse eestvedajate arenguprogrammi Noored Kooli. Ühiskondlikult on ta aktiivne ning tegeleb projektide koostamise ja elluviimisega Eipri Külaseltsis ja Väike-Maarja Muuseumisõprade Seltsis.

Heili Tammus on pärit Väike-Maarja vallast: seal on ta sündinud, kasvanud, haridusteed alustanud, töötanud ja pere loonud.

Vallavanem Indrek Kesküla kommenteeris, et meediaspetsialisti ametikoha täitmiseks kuulutati välja avalik konkurss, kuhu kandideeris seitse inimest. Vestlusvoorus osales neist neli. Kesküla sõnul otsustasid Heili Tammuse kasuks tema kogemused ja kogukonna tundmine.

Meediaspetsialisti tööülesanneteks Väike-Maarja vallas on lisaks sise- ja väliskommunikatsioonile kodulehe haldamine ning valla ajalehe koostamine ja toimetamine.

Tagasi üles