Palermo kauplus avab üheks päevaks taas uksed

Copy
Poemajja, millest on saanud lasteaed, oodatakse külalisi.
Poemajja, millest on saanud lasteaed, oodatakse külalisi. Foto: Krete Pajo

Rakvere Waldorfi kooli lasteaed kutsub linnarahvast 14. septembril kella 11–15 uudistama Tartu ja Mäe tänava nurgal asuvat maja, kus nõukogude ajal asus Palermo kauplus. 

Rohelise kuue saanud maja on näinud erinevaid aegu ja inimesi, teist õppeaastat toimetab majas lasteaed. Septembri teisel laupäeval avaneb võimalus populaarsesse kauplusesse uuesti sisse astuda ja oma silmaga vaadata, millise uue ilme hoone on saanud.

Lasteaiapere on selleks puhuks ette valmistanud toredaid tegevusi suurtele ja väikestele. Kuulata saab muinasjuttu, osta-müüa-vahetada mänguasju ja lastekaupu, kaasa lüüa õunamahlateos, täiendada sügisandide ja hoidiste tagavara. Poeruumides avatud kohvikus saab jagada toredaid mälestusi kauplusepäevilt ja uurida, millega seal praegu tegeletakse.

"Ootame nii lähema kui kaugema kandi rahvast, et veeta üks ilus sügispäev. Kuulame põnevusega inimeste lugusid, kes majaga seotud olnud, ja räägime ka ise, millega siin tegeleme. Mine tea, ehk hakkab mõnele põnnile laupäevane poeskäik nii meeldima, et otsustab meie juures iga päev käima hakata," sõnas lasteaiaõpetaja Maili Ott.

Tagasi üles