Rakvere haiglas alustatakse õdede rakenduskõrgharidusõppega

Rakvere haigla juht Ain Suurkaev.
Rakvere haigla juht Ain Suurkaev. Foto: Ain Liiva

Teisipäeval, 3. septembril kell 14 sõlmivad aktsiaseltsi Rakvere Haigla tegevjuht Ain Suurkaev ja Tallinna tervishoiu kõrgkooli rektor Ülle Ernits koostöölepingu, mille järgi avatakse Rakvere haiglas õe õppekava õpperühm 30 tudengile. Tutvutakse ka värskelt valminud õppebaasi ruumidega. 

Tulevased Rakveres õppivad õendustudengid on Tallinna tervishoiu kõrgkooli üliõpilased, ent kui tavapäraselt tuleb õpingute jooksul käia praktikal erinevates praktikabaasides ja põhiõpe toimub Tallinna õppehoone ruumides, siis Rakveres õppivatel tudengitel on võimalus sooritada enamik õppest Rakvere haiglas.  

"Tudengitel on võimalus oma kodukohast lahkumata õppida ja see annab neile eelise igas mõttes. Tallinna tervishoiu kõrgkoolil on plaanis sõlmida kolmepoolne koostööleping ka haigla ja Rakvere riigigümnaasiumiga, et tagada noorte huvi tervishoiuvaldkonna vastu pikemas perspektiivis," lausus rektor Ülle Ernits. 

Õppima on oodatud kõik: need, kes teevad esimesi karjäärivalikuid, ja kindlasti ka need, kes sooviksid lisaks varasemale ametile valida hoopis uue valdkonna.

Tagasi üles