Politseikoerte pesamuna Hugo saab vaevata jagu nii saabastest kui ka mööblist (1)

Copy

Rakvere politseikoertel on olnud tegus suvi. Enne jaanipäeva Soomest saabunud Hugo õpib ametit. Teisipäeval esimest sünnipäeva tähistanud Xak taastub varbaluumurrust. Oma ala spetsialistid Asmo ja Uljas teenisid kuu alguses toimunud teenistuskoerte erialavõistlustel koos oma juhtidega parima K9 meeskonna tiitli. See oli peagi pensionile jääva Uljase viimane võistlus.

Esmaspäeva lõuna ajal müras Rakvere politseijaoskonna taga spetsiaalses aedikus meie teenistuskoerte pesamuna Hugo. Mõned päevad üle nelja kuu noor väänik mängis oma peremehe Jannoga ja heitis puu varju pikutama. Loomalaps väga pikalt rahus olla ei mallanud ning hakkas muruliblesid näksima. Koerajuht Janno tunnistas, et elu kutsikaga on omamoodi kogemus. "Tegelikult ta on tubli," kiitis koerajuht Hugot. Nüüd on kutsikas juba selgeks saanud, et tuppa ei pissita. Ka esimesed trennid on koolis tehtud.

Hugo ei ole veel kuigi palju Rakvere kesklinnas jalutamas käinud, pigem liigub peremees temaga Rahvaaias. Hugo saabus Rakverre Soomest. Pesakonnas oli kokku 11 kutsikat ning tema vendadest ja õdedest läksid paljud eri riikide jõustruktuuridesse teenistuskoerteks.

Tagasi üles