Emotsionaalsete sõnavõttude järel sündinud otsus: jalgpallihall tuleb!

Copy
Rakvere kohtkindel jalgpallihall näeb projekti kohaselt välja selline. See on plaanis rajada ametikooli kõrvale vähe kasutatavale jalgpalliväljakule, kinnistu asub Piiri tänaval.
Rakvere kohtkindel jalgpallihall näeb projekti kohaselt välja selline. See on plaanis rajada ametikooli kõrvale vähe kasutatavale jalgpalliväljakule, kinnistu asub Piiri tänaval. Foto: eskiis

Rakvere linnavolikogu istungil aplausi tavaliselt ei kosta, aga kolmapäeval juhtus nii. Ligemale kahetunnise arutelu järel võeti vastu otsus, mis põhimõtteliselt tähendab, et jalgpalli sisehalli ikkagi hakatakse ehitama.

Külalisena istungil viibinud jalgpalliklubi Rakvere Tarvas president Aleksandr Holst ei hoidnud koosolekuruumist lahkudes emotsioone tagasi. Ta rehmas rusikaga sõna otseses mõttes paksuks muutunud õhku ja röögatas üle maja: "Jess!"

​Rakvere linnavolikogu seekordne istung oli eriline, sest ühe päevakorrapunkti kahetunnine arutelu lähiminevikust ei meenu. Ei meenu ka olukord, kus jõujooned ei jookse mitte erakondade või koalitsiooni ja opositsiooni vahelt, vaid igal volinikul oli tõepoolest oma isiklik seisukoht.

Tagasi üles