Station Narva tulevikupäev võtab sihikule Ida-Viru tulevikustsenaariumid

Copy
Varem ettevõtluspäeva nimetust kandnud üritus toimub Station Narva raames koostöös OBJEKTiga juba kuuendat korda. 
Varem ettevõtluspäeva nimetust kandnud üritus toimub Station Narva raames koostöös OBJEKTiga juba kuuendat korda. Foto: Konstantin Sednev

Reedel, 6. septembril Narva loomeinkubaatoris OBJEKT toimuval tulevikupäeval on sihikul tulevikustsenaariumid ja noorte võimalused loomesektoris.

Tulevikupäev on ühtlasi osa järgmisel nädalal toimuva muusika- ja linnafestivali Station Narva käivitatud noortelabori tegevustest, et luua Ida-Viru tulevikutegijatele uusi võimalusi loomevaldkonna tööturul.  

Varem ettevõtluspäeva nimetust kandnud üritus toimub Station Narva raames koostöös OBJEKTiga juba kuuendat korda. Päeva arutelude ja töötubade keskmes on tuleviku tööturg, ettevõtlikkus ning loomemajanduse uued suunad, väljakutsed ja võimalused nii kogukonna kui ka üksikisiku tasandil. Tulevikupäeva aruteluringides osalejateks ja töötubade mentoriteks on kestliku arengu, loomemajanduse ja kogukonna arendamise eksperdid ja arvamusliidrid, nende seas energeetika avastuskeskuse juht Darja Saar, Tehnopol Startupi IDA Hubi programmijuht Olga Kurdovskaja, Eesti Rohelise Liikumise õiglase ülemineku teemade huvikaitseekspert Kertu Laherand ja  ZenFrog Labi juht Alexander Bitskov.

Tagasi üles