Rakvere linnavalitsuse sotsiaalosakonda hakkab juhtima Kai-Ly Sankovski

Copy
Kai-Ly Sankovski.
Kai-Ly Sankovski. Foto: Kristel Mänd

Alates 1. septembrist alustab Rakvere linnavalitsuse sotsiaalosakonna juhatajana tööd Kai-Ly Sankovski, kes seni töötas linnavalitsuses sotsiaaltöö peaspetsialistina.

Kai-Ly Sankovskil on magistrikraad rakenduslikus sotsiaaltöös ja valdkonnas pikaajaline, 25-aastane töökogemus. Ta on töötanud kohalikes omavalitsustes sotsiaalnõunikuna, toetuste spetsialisti ja sotsiaaltöö spetsialistina. Rakvere linnavalitsuses töötab ta alates 2008. aastast.

Rakvere linnapea Triin Varek ütles, et kuna avaliku konkursi tulemusel jäi osakonna juhataja kahjuks leidmata, otsustati korraldada sisekonkurss, et toetada inimeste motivatsiooni teha organisatsioonisiseselt otsuseid karjääriredelil edasiliikumiseks. "Mul on väga hea meel, et Kai-Ly Sankovski kandideeris. Usun, et varasemad laialdased kogemused valdkonnas on heaks platvormiks osakonna töö edukal juhtimisel. Tundes hästi oma kolleege, teades inimeste võimekusi ja arengukohti, kus osakonnana on ka midagi muuta vaja, usun, et koostöö sujub positiivselt ning edumeelselt. Edu, jõudu ja vastupidavust!" rääkis Varek.

Kai-Ly Sankovski sõnul ajendas teda kandideerima töökaaslaste innustus ja soov anda oma panus sotsiaaltöö arendamisse. "Olen teinud sotsiaaltööd nii pikalt, et see on loomulik osa minu elust. Igal kliendil on oma lugu ja need lood on kõik väga huvitavad. Sotsiaaltöö tegemine õpetab iga päev midagi uut. Kõige enam õpetab see enda elu, kodu ja lähedasi hindama," märkis ta.

Tagasi üles