Galerii George Clooney on Eestis? Kolga mõisas filmitakse Hollywoodi seriaali (2)

Copy

Harjumaal Kolga mõisa territooriumil toimuvad suured filmivõtted. Virumaa Teataja toimetusele teadaolevalt on Eestis kohal ka üks sarja produtsent, Hollywoodi superstaar George Clooney, keda kohalike elanike sõnul on märgatud võtteplatsil ringi kõndimas.

Ligipääs Kolga mõisa territooriumile oli reede pärastlõunal piiratud ja kõikjal valvasid korda turvamehed. Kui Virumaa Teataja fotograaf üritas mõisa õuele üles pandud sõjaväetelke avaliku tee ääres pildistada, jooksis tema juurde turvamees ja keelas kategooriliselt igasuguse fotografeerimise ning sõnas, et rikkujat ootab 5000 euro suurune trahv ja kutsutakse politsei.

Kohtusime ka võttepaiga mänedžeriga, kellele sai esitatud küsimus, kas suur boss ehk Clooney on samuti kohal. "Minu jaoks on kõik suured bossid," sõnas filmimees saladuslikult. "Kahjuks ei ole mul võimalik midagi rohkem lisada." Küll aga on Virumaa Teataja näinud kohaliku elaniku filmitud videot, kus Hollywoodi staariga sarnane meesterahvas mõisa hoovis ringi jalutab. Ka ülikarmid turvameetmed viitavad sellele, et kohal võib viibida A-kategooria staar.

Tagasi üles