Rakvere koolis pihustas õpilane pipragaasi

Toomas Herm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna külastas politsei Rakvere vene gümnaasiumi, kus hommikul pihustas üks koolipoiss garderoobis pipragaasi. Foto on illustratiivne.
Täna külastas politsei Rakvere vene gümnaasiumi, kus hommikul pihustas üks koolipoiss garderoobis pipragaasi. Foto on illustratiivne. Foto: Repro

Täna hommikul pihustas koolipoiss Rakvere vene gümnaasiumi garderoobis pipragaasi, mille tagajärjel tekkisid ruumis olnutel tervisehäired.


Gümnaasiumi direktor Arno Kaseniit rääkis, et üks poiss näitas garderoobis kaaslasele enne tundide algust kella kolmveerand kaheksa paiku pipragaasiballooni kui kaitsevahendit.

Kaaslane pihustas prooviks gaasi põrandale. "Lasi ühe sortsu põrandale," sõnas Kaseniit. Gaas levis ruumis laiali. Koolidirektori andmetel oli tol hetkel garderoobis umbes paarkümmend inimest.

Kaseniidu kinnitusel intsident koolitööd oluliselt ei seganud. "Väike köhimine tundlikumatel siiski esineb," lisas ta.

Täna hommikul politseid oodanud koolijuhi hinnangul pole kahe poisiga varem probleeme olnud. Nad olid ise juhtunu üle õnnetud ja palusid võimalike kannatanute käest vabandust.

Kaseniidu ütlust mööda teavitati juhtunust lisaks politseile veel linnavalitsust, tööinspektsiooni ja tervisekaitset.

Pipragaasiballooni alla 18aastased isikud omada ei tohi. Kaseniidu sõnul peaksid lapsevanemad jälgima, et nende järeltulijad ei tegeleks keelatud asjadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles