Ida prefektuuri kiirreageerija Pariisis: kohalik eestlanna oli meid nähes lausa šokis

Copy
Meditsiinilise abi osutamine ühele vanaemale. "Memm kukkus ja otsa ees oli 15 sentimeetri suurune lahtine haav, mida oli vaja õmmelda. Pakkisime ta kokku ja andsime kiirabile üle," kirjeldas Kristjan.
Meditsiinilise abi osutamine ühele vanaemale. "Memm kukkus ja otsa ees oli 15 sentimeetri suurune lahtine haav, mida oli vaja õmmelda. Pakkisime ta kokku ja andsime kiirabile üle," kirjeldas Kristjan. Foto: Erakogu

Prantsusmaa pealinn on sel suvel hinganud spordi rütmis. Eesti sportlased on teinud vägevaid tulemusi, kuid lisaks neile on olümpiaga tihedalt seotud olnud veel üks rühm eestlasi. Politsei- ja piirivalveamet on ulatanud Prantsuse kolleegidele abikäe ja nii on meie korrakaitsjad taganud olümpia ajal Pariisis avalikku korda.

Paralümpiamängudel*, mis jõuavad kulminatsioonini tuleval pühapäeval, on kohal ka Ida prefektuuri kiirreageerijad. Üks neist abilistest on kiirreageerija Kristjan, kelle täisnimi jääb ametist tulenevatel põhjustel avaldamata. Rääkisime temaga, millised on muljed suurest spordipeost, linnast ja milliseid olukordi on ette tulnud.

Kas ja kui palju te enne minekut ettevalmistusi tegite? Millised need olid?

Tagasi üles