Üllatuslaiv: Station Narva järelpeol astub üles räppar Madz

Copy
Räppar Madz.
Räppar Madz. Foto: Erakogu

Suve hakul reastas Virumaa Teataja taas värsket kohalikku muusikat konkursil Virumaa Suvesaund. Looga "Loodus ja laamad" saavutas viienda koha ning jäi paljudesse peadesse kummitama Madz. Tema avab ka linnafestivalil Station Narva laupäevase Ro-Ro afterparty räpiosa lühikese ja lööva üllatuslaiviga.

Muusikute perekonnas sirgunud Madz on loonud muusikat juba 15 aastat, valdab kitarri ja klaverit ning on mänginud basskitarri hevibändis. Tema suureks mõjutajaks on olnud vanad Motowni gruuvid, mis sillutasid tee räpibiitide loomiseni ja lõpuks ka selleni, et neiu hakkas ise laulma ja räppima. Seltsis on segasem – ka Narvas on neiuga kaasas räpparid Mementō ja LuuP, kellega koos on räpirada astutud.

Räppar Madz (paremal) esinemas "Virumaa Suvesaund 2024" lõppkontserdil juunis. Ka Narvas on neiuga kaasas räpparid Mementō (vasakul) ja LuuP, kellega koos on räpirada astutud.
Räppar Madz (paremal) esinemas "Virumaa Suvesaund 2024" lõppkontserdil juunis. Ka Narvas on neiuga kaasas räpparid Mementō (vasakul) ja LuuP, kellega koos on räpirada astutud. Foto: Marianne Loorents

Madzi esimene laiv Narvas toimub täpselt enne kohaliku räpiduo Sizeoptimal esinemist ning tuleb naise sõnul lühike ja lööv. “"Pakume räpiassortiid. Natuke rütmikamat diskobiiti, natuke rokimat saundi ja lõpetame kõige idalikuma ja rasvasema räpiröögatusega."

Kuula ka teisi "Virumaa Suvesaund 2024" võistluslugusid SIIT.

Tagasi üles