Kuulsate suunamudijate video tõi Rakvere pitsakohvikusse rahvamassi

Copy
Ciao Bella pitsakohviku meeskonnal olid eelmise nädala lõpus ühed kiireimad ajad üldse. Veebis ilmunud video tõi kohale rahvamassi ja pitsataigen sai mitu tundi enne sulgemisaega otsa.
Ciao Bella pitsakohviku meeskonnal olid eelmise nädala lõpus ühed kiireimad ajad üldse. Veebis ilmunud video tõi kohale rahvamassi ja pitsataigen sai mitu tundi enne sulgemisaega otsa. Foto: Kevin Volter

Sotsiaalmeedias levival infol on võimas mõju ja seda kogesid nädala eest Rakveres asuva Ciao Bella pitsakohviku töötajad omal nahal. "Täitsa kreisi oli," meenutas pitsakohviku üks eestvedajatest Siim Kalda päevi, mis järgnesid YouTube'is ilmunud videole.

Muusik Artjom Savitski ja sisulooja Krispoiss on juba mõned kuud vedanud eest kanalit MillenZials, kust leiab erineva sisuga videoid. Uues seerias visatakse pilk peale Eesti toidukohtadele ja proovitakse Google Review‘de põhjal kõige madalama ja kõige kõrgema hinde saanud roogi.

Nii jõutigi Rakverre, sest Ciao Bella on hinnangute põhjal vaieldamatult esikohal: viiest võimalikust tärnist on einestajad sealsele söögile andnud lausa 4,9 tärni. "Ega me ei teadnud, et nad tulevad. Nägime, et seltskond tuli, istus lauda ja väljas hakkas mingi action käima. Lõpuks nad tulid tutvustasid ka end ja mida täpsemalt tehakse," rääkis Kalda.

Tagasi üles