Üleskutse: heisakem kolmapäeval Rakveres sinimustvalged

Copy
Kolmapäeval tähistab maestro Arvo Pärt 89. sünnipäeva.
Kolmapäeval tähistab maestro Arvo Pärt 89. sünnipäeva. Foto: Remo Tõnismäe

Rakvere linnapea Triin Varek kutsub kõiki linlasi ja linna asutusi heiskama kolmapäeval, 11. septembril riigilipud Rakvere linna aukodaniku, armastatud maestro Arvo Pärdi 89. sünnipäeva auks.

"On suur rõõm, et samal päeval saab nurgakivi ka Arvo Pärdile pühendatud muusikamaja. Nurgakivi sümboliseerib uut algust ja koos loome midagi püsivat, mis teenib meid ja tulevasi põlvkondi. Ootame kompleksi valmimist pikisilmi. Muusikamaja loomine on viimaste aastate suurim investeering nii Rakvere linna kui kogu Lääne-Virumaa jaoks. Oleme pikki aastaid tundnud puudust professionaalsest kontserdipaigast ja multifunktsionaalsest saalist ning peagi astume suure unistuse täitumisele jälle sammu lähemale," rääkis Varek.

Ehitustööd on Vabaduse tänav 4 kinnistul käinud juba talvest saati ja need hõlmavad Pauluse kiriku restaureerimist ja juurdeehitise rajamist ühes maaaluse parkla ning väljakuga.

"Kolmapäev saab olema Rakvere linna jaoks kindlasti pidupäev! Palun kaunista oma kodu sinimustvalge lipuga," tegi linnapea üleskutse.

Tagasi üles